© 2018 Vinck Elektrotechnisch Adviesburo

 

Welkom.
Buro.
Diensten.
Klanten.
Projecten.
Vacature.
Contact.
VEA is lid van iKeur

Vastgoedbeheerders

 

Vastgoedbeheerders en verhuurders van woon- of bedrijfsruimten bieden wij graag onze diensten aan.

 

Naast de ondersteuning bij realisering van nieuwe gebouwen of het aanpassen van bestaande gebouwen is het uitvoeren van inspecties aan bestaande elektrische installaties voor ons een belangrijke werkzaamheid.

 

Door de Nederlandse wetgeving en bijvoorbeeld verzekering-maatschappijen worden regelmatige inspecties van de bestaande elektrische installaties in bedrijfsgebouwen, kantoren, scholen, etc. vereist. Deze keuringen dienen uitgevoerd te worden conform de normen NEN-EN 50110, NEN 3140 en NEN 1010. De inspecties en rapportage kunnen wij voor u verzorgen.

Indien gewenst kunnen wij tevens de tekeningen en schema’s van deze installaties vervaardigen (zoals vereist in de genoemde normen).

 

Met betrekking tot de installaties in woningen wordt in de media regelmatig gesproken over de apk-woningen. Dit betreft het inspecteren van de elektrische-, gas- en leidingwaterinstallatie in woningen. Deze inspecties voeren wij voor de genoemde installaties uit conform de NTA 8025. Voor verhuurders van woningen voeren wij deze inspectie bijvoorbeeld uit op het moment dat een woning van huurder wisselt.