© 2018 Vinck Elektrotechnisch Adviesburo

 

Welkom.
Buro.
Diensten.
Klanten.
Projecten.
Vacature.
Contact.
VEA is lid van iKeur

Calculatie

 

Door onze ruime ervaring bij elektrotechnische installatiebedrijven kunnen wij op een marktconforme wijze (budget)ramingen en calculaties verzorgen van elektrotechnische installaties.

 

De calculaties worden op een overzichtelijke wijze samengesteld en gespecificeerd in diversen deelprijzen. Voor het vervaardigen van de calculatie maken wij gebruik van Syntess Atrium Pro en de artikel- en productdatabase van 2BA. Indien gewenst kan deze calculatie door bijvoorbeeld het installatie-bedrijf als open begroting worden ingediend bij zijn opdrachtgever.

 

Alle noodzakelijke werkzaamheben voeren wij graag voor u uit, zoals het uitrekken van materialen, schetsontwerpen (o.a. de verdeelinrichtingen) en offerte-aanvragen bij leveranciers. Desgevens kunnen wij ook de technische omschrijving verzorgen welke door het installatiebedrijf kan worden opgenomen in de offerte.

 

Vaak vervaardigen wij eerst een ontwerp en tekeningen, waarna de calculatie gemaakt wordt. Deze tekeningen kunnen dan bijvoorbeeld samen met de begroting en eventuele documentatie van de toe te passen materialen door het installatiebedrijf aan zijn opdrachtgever worden verstrekt. Onze ervaring leert ons dat de opdrachtgever hiermee veel meer inzicht krijgt in de aangeboden installatie en het installatiebedrijf mede daardoor sneller opdracht zal geven.

 

Uiteraard calculeren wij ook op basis van door derden aangeleverde tekeningen en/of bestek.

 

Wij calculeren met behulp van Syntess Atrium Pro (calulatiesoftware) en 2BA (artikel- en product-database).