© 2018 Vinck Elektrotechnisch Adviesburo

 

Welkom.
Buro.
Diensten.
Klanten.
Projecten.
Vacature.
Contact.
VEA is lid van iKeur

Engineering en tekeningen

 

Wij beschikken over moderne CAD systemen welke o.a. zijn voorzien van AutoCAD 2016 en StabiCAD 9 pro tekensoftware. Op basis van onze kennis en ruime ervaring met zeer uiteenlopende elektrotechnische installatie-projecten kunnen wij de installaties op een efficiënte wijze ontwerpen en tekenen.

Dit betreft projecten in de utiliteitsbouw, industrie, (luxe)woningbouw en openbare verlichting.

 

Goede en complete tekeningen kunnen u tijdens de uitvoering van de installatiewerkzaamheden veel tijd en eventuele fouten besparen. Wij vervaardigen de benodigde ontwerp-, werk- en revisie-tekeningen en schema’s. Hierbij voeren wij tevens de benodigde technische berekeningen uit zoals bijvoorbeeld de kabelberekeningen en lichtberekeningen.

Bij elke fase van een installatieproject zijn wij u graag van dienst. Denk hierbij niet alleen aan het (voor)ontwerp-, werk- en revisie-tekeneningen, maar ook aan bijvoorbeeld de sparingstekeningen en coördinatie met de overige bouw- en installatie-partners.

 

Conform de NEN 1010 en de NEN 3140 is het beschikbaar hebben van correcte installatietekeningen en schema’s van de aanwezige installatie in veel situaties vereist. Indien deze tekeningen niet beschikbaar zijn of niet meer overeenkomen met de aanwezige installatie kunnen wij deze voor u vervaardigen. Hiervoor zullen wij de elektrische installatie op locatie opnemen en stellen wij door middel van meting de verdeel-inrichtingen en groepen van bijvoorbeeld de contactdozen, lichtpunten en aansluitpunten vast. Eén en ander wordt vervolgens correct op de tekeningen en schema’s weergegeven.

 

Wij werken o.a. met AutoCAD 2016, StabiCAD 9 Pro, Intelec en Dialux.