© 2019 Vinck Elektrotechnisch Adviesburo

 

Welkom.
Buro.
Diensten.
Klanten.
Projecten.
Vacature.
Contact.

Ons buro

 

Elektrotechnische installaties maken in toenemende mate een belangrijk onderdeel uit van een hedendaags gebouw. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan energiezuinige verlichtingssystemen, (data)communicatie-installaties en inbraak- en brandmeldbeveiliging. Tevens neemt de toepassing van gebouwbeheersystemen en domotica steeds meer toe, die het functioneren van de installaties verbeteren, energieverbruik verlagen en comfort verhogen.

 

Een elektrotechnische installatie die goed functioneert en optimaal aan de wensen van de gebruikers voldoet, zal de efficiëntie verhogen en het energieverbruik verlagen. Het installeren van de juiste elektrotechnische installatie is daarom zeker van belang voor het succesvol realiseren van een bouwproject.

 

Naast het adviseren, ontwerpen en tekenen van de diversen elektrische installaties verzorgen wij ook inspecties van installaties en  calculaties en (budget)ramingen van de installaties.

 

Ons bureau is gecertificeerd voor het uitvoeren van elektrotechnische inspecties conform de inspectiemethoden SCIOS Scope 8 (NEN 3140 / NEN 1010) en Scope 10 (NTA 8220).

 

Sinds 1999 is VEA u graag van dienst bij het adviseren, ontwerpen, tekenen, inspecteren en documenteren van elektrotechnische installaties.

 

Tenslotte vervaardigen wij ook ontruimingsplannen en ontruimingsplattegronden welke op een duidelijke wijze de vluchtroute in een gebouw aangeven.

 

Uiteraard worden bovenstaande werkzaamheden uitgevoerd conform de huidige, van toepassing zijnde normen, richtlijnen en wetten.

 

Tot onze klanten behoren o.a. Architectenbureaus, Bouwadvies-bureaus, Installatiebedrijven en Vastgoedbeheerders.